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Valentijn menu ( 89 euro pp )

14 feb. 2019

Menu 4 gangen ( Nederlands )
( English menu below – Menu en Français en bas de page )

89 euro per persoon, Inclusief :

Aperitief Bellini met Amuse.
Wijn bij voorgerecht
Wijn bij hoofdschotel
Koffie of Tee
( Of niet alcoholische versie met Premium alternatieven )
Muzikale omlijsting door het Duo Janos Conka  ( Gitaar-Viool, klassiek repertoire )

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Bladerdeegje met Champignons en Spinazie in de Room
De klassieke Kaasgratin “Mornay” met twee Sint Jakobsvruchten
Cocktail van Zeebrugse Garnalen op fris Slaatje met Mayonnaise
Terrinne van Ganzenlever met Vijgenconfijt en Toast ( + 5.00 euro )
Salade van Canadese kreeft Belle-vue ( + 10 euro / enkel op bestelling vooraf )

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Wortel- en Tomaten roomsoepje
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Gebakken Zalmfilet in een zacht Kruidensausje met Puree Gratin
Gebakken Noordzee Tongetje in botersaus, Puree Gratin
Filet van jonge Tarbot met Zeekraal, Puree Gratin, Witte wijn Saus
Ossenhaas in Rode wijn saus, Groentjes, Gratin Dauphinois en Bloemkoolroom

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Dessert naar Keuze

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Menu en Français

89 euro par personne. Le menu 4 cours comprend :

Apéritif Bellini ( Kir Royal Pêche ) avec Amuse-bouche
Vin avec votre Entrée
Vin avec votre Plat  Principal
Café ou Thé
( ou version sans alcool avec boissons alternatives Premium )
Ambiance Musicale “feûtré” avec le Duo Janos Conka  ( Gitare – Violon / repertoire classique )

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Le Feuilleté aux Champignons at aux Epinards à la Crème
Le Gratin au Fromage et Coquilles Saint Jacques « Mornay »
Les incontournables Croquettes aux Crevettes Grises
La Terrine de Foie Gras au Confit de Figues et Brioche ( + 5.00 euro )
La Salade de Homard Nova Scotia en Belle Vue ( + 10 euro / uniquement sûr commande )

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Petite Créme de Carottes tomatée
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Le Filet de Saumon poelé, sauce à La Crème aux Herbes vertes, Pommes Purée gratiné
La Sole « Meunière » Beurre fondue, Pommes Purée gratiné, Citron
Le Filet de Turbotin aux Salicornes et Sauce au Vin Blanc, Pommes Purée gratiné
Le Filet Pur « Bordelaise » aux Légumes du Terroir et à la Crème de Choufleur et Gratin Dauphinois

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Dessert de votre choix

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English menu 4 courses ( choices are below )

89 euro per person : The menu includes :

Sparkling Bellini with small Appetiser.
Wine with Starter
Wine with Main Dish
Coffee or Tea
( Or non-alcoholic version with Premium alternatives )
Smooth Musical Ambiance with house musicians Janos Conka  ( Guitar - Violin,  Classic tunes )

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Crispy Mushroom and Spinach Pie in a garlic Creamsauce
Old fashioned Cheese Gratin filled with 2 Brittany Scallops
Deepfried Beignets of Northsea Shrimps with Aioli sauce ( a.k.a Shrimp Croquettes )
Gooseliver Paté with Figues Marmelade and Brioche ( + 5.00 euro )
Nova Scotia Lobster Salad Belle Vue ( + 10 euro / only by pre-order )

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Carrotsoup with a dash of Tomato and Cream
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Baked Salmon Filet in a Green Herbs Sauce, mashed Potatoes Gratin
Baby Dover Sole in Buttersauce, Tomatoes, mashed Potatoes Gratin, Lemon
Filet of young Turbot, Samphire, White wine Sauce, mashed Potatoes Gratin
Beeffilet in Red wine Sauce, Vegetables, Gratin Dauphinois and Cauliflower cream

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Dessert of your choice

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