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Valentijn menu ( 89 euro pp )

14 feb. 2020

English menu : Scroll down.

Menu en Francais : En bas de page.

Menu 4 gangen ( Nederlands )
( English menu below – Menu en Français en bas de page )

89 euro per persoon, Inclusief :

Aperitief Kir Royal met Amuse.
Wijn bij voorgerecht
Wijn bij hoofdschotel
Koffie of Tee
( Of niet alcoholische versie met Premium alternatieven )
Muzikale omlijsting door het Duo Janos Conka  ( Gitaar-Viool, klassiek repertoire )

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Bladerdeegje met Champignons en Spinazie in de Room
De klassieke Kaasgratin “Mornay” met twee Sint Jakobsvruchten
Cocktail van Zeebrugse Garnalen op fris Slaatje met Mayonnaise
Terrinne van Ganzenlever met Vijgenconfijt en Toast ( + 5.00 euro )
Salade van Canadese kreeft Belle-vue ( + 15 euro / enkel op bestelling vooraf )

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Wortel- en Tomaten roomsoepje
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Gebakken Zalmfilet " Nantua " met Puree Gratin
Gebakken Noordzee Tongetje in botersaus, Puree Gratin
Filet van jonge Tarbot met Prei, Puree Gratin, Witte wijn Saus
Ossenhaas in Rode wijn saus, Groentjes, Gratin Dauphinois en Bloemkoolroom

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Dessert naar Keuze

Valentine Bruges Booking REQUEST

Menu en Français

89 euro par personne. Le menu 4 cours comprend :

Apéritif Kir Royal avec Amuse-bouche
Vin avec votre Entrée
Vin avec votre Plat  Principal
Café ou Thé
( ou version sans alcool avec boissons alternatives Premium )
Ambiance Musicale “feûtrée” avec le Duo Janos Conka  ( Gitare – Violon / repertoire classique )

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Le Feuilleté aux Champignons at aux Epinards à la Crème
Le Gratin au Fromage et Coquilles Saint Jacques « Mornay »
Ls Salade de Crevettes grises de la Mer du Nord avec Mayonnaise fraîche.
La Terrine de Foie Gras au Confit de Figues et Brioche ( + 5.00 euro )
La Salade de Homard Nova Scotia en Belle Vue ( + 15 euro / uniquement sûr commande )

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Petite Créme de Carottes tomatée
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Le Filet de Saumon poelé, Sauce "Nantua", Pommes Purée gratiné
La Sole « Meunière » Beurre fondue, Pommes Purée gratiné, Citron
Le Filet de Turbotin aux Poireaux et Sauce au Vin Blanc, Pommes Purée gratiné
Le Filet Pur « Bordelaise » aux Légumes du Terroir et à la Crème de Choufleur et Gratin Dauphinois

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Dessert de votre choix

Valentine Bruges Booking REQUEST

English menu 4 courses ( choices are below )

89 euro per person : The menu includes :

Sparkling Kirr Royal with small Appetiser.
Adapted Wine with Starter
AdaptedWine with Main Dish
Coffee or Tea
( Or non-alcoholic version with Premium alternatives )
Smooth Musical Ambiance with house musicians Janos Conka  ( Guitar - Violin,  Classic tunes )

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Crispy Filo with Mushroom and Spinach in a garlic Creamsauce
Old fashioned Emmental Cheese Gratin filled with 2 Brittany Scallops
Salad of fresh Northsea Shrimps with home made Mayonnaise
Gooseliver Paté with Figues Marmelade and Brioche ( + 5.00 euro )
Nova Scotia Lobster Salad Belle Vue ( + 15 euro / only by pre-order )

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Carrotsoup with a dash of Tomato and Cream
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Baked Salmon Filet in a "Nantua" Sauce, mashed Potatoes Gratin ( Sauce is shellfish based )
Baby Dover Sole in Buttersauce, Tomatoes, mashed Potatoes Gratin, Lemon
Filet of young Turbot, Leak, White wine Sauce, mashed Potatoes Gratin
Beeffilet in Red wine Sauce, Vegetables, Gratin Dauphinois and Cauliflower cream

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Dessert of your choice

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