we value real people

 


your dedicated staff

ORDEA

20 jaar, student, werkt in het weekend.
20 years of age, works weekends. The female touch !

LISA

Een vaste waarde in het restaurant sinds 2002
A sure value in the restaurant since 2002

Joseph

Kwam aan boord in het jaar 2008

On Board with us since 2008 and counting

anil

Een betrouwbare kracht sedert vele jaren ( " de Zaalmeester" )
A thrustworthy partner for many years ( aka "The Maître" ) .

concept

Klassieke keuken

Frédéric Bruggeman, afgestudeerd aan de Hotelschool in Koksijde in 1986, serveert een traditionele keuken van bij ons met producten van de beste kwaliteit. Een zeer smakelijke "recht voor de raap" keuken die geen uitleg nodig heeft. Perfecte Prijs - Kwaliteit.

kwaliteit & service

Axel Bruggeman studeerde af aan de Hotelschool van Vieux Bois in Genève (CH) in 1986. Hij werkte in diverse prestigieuse hotels in binnen- en buitenland. Bijgestaan door een gemotiveerde en jonge "équipe" staat hij garant voor perfecte service en sfeer.

Traditional cuisine

Frédéric Bruggeman studied at the celebrated Hotelschool in Koksijde. He serves traditional, old fashioned dishes, made with only first class ingredients. This "no Nonsense" cuisine is honest, tasty and timeless. Unbeatable value for money.

value & service

Axel went to Hotelschool in Geneva, where he worked and lived for 7 years, before returning to Belgium. An adept of international travel, he has gathered a good knowledge of service worldwide. Aided by a motivated Staff, he strives for perfect service and ambiance.

cuisine de tradition

Frédéric Bruggeman termina ses études à l´école Hôtelière de Koksijde en 1986. Il vous sert une cuisine de Tradition, simple, honnête et éternelle. Cette cuisine nécessite aucune explication. Rapport qualité-prix imbattable dans une ville comme Bruges.

qualité & service

Axel, un ex-élève de l´école Hôtelière de Genève, ou il a vécu et travaillé durant 7 ans, vous garantie un service impeccable et une ambiance comme il se doit. Adepte de voyages à l´étranger, de la moto et de bons vins, il est à la hauteur des exigences de ses clients.