Sylvester menu 170 euro pp.

31 dec 2021

waiting list only ( fully booked ) 

 

 
 
Zakouski van Gerookte Zalm met Caviar en platte Zeeuwse Oester
---
Le Saumon fumé au Caviar et l'Huître plate de Zélande en Zakouski
---
Smoked Salmon on Caviar Blini and Zealand Oyster Zakouski
 
 
Fijne Terrine uit de Landes, Gelei van Sauternes en Tartelette Tatin
---
La Terrine de Foie d'Oie au Sauternes et sa Tartelette Tatin
---
Delicate Terrinne from the Landes, Sauternes Wine Jelly and Tatin Apple Pie
 
 
Mille Feuille van Hartzwezerikken en Kreeft uit Nova Scotia
Champagneboter met fijne Bieslook
---
Le Mille Feuille de Coeur de Ris de Veau et Homard Canadien
Beurre au Champagne à la Ciboulette
---
Fluffy Veal Sweetbread and Nova Scotia Lobster Mille Feuille
Chives and Champagne Beurre blanc
 
 
Hertenkalf Nootjes met Geconfijt Witloof en Jus met Rozemarijn
Knolselderpurée en gebakken Oesterzwammen
---
Les Noisettes de Faon rôti au Confit d’Endives et Jus au Romarin
Mousseline de Céleri et Poêlée de Pleurotes
---
Deer Calf Tenderloin with caramelised Endive and Rosemary Jus
Celery Purée and sauteed Oyster Mushroom
 
 
Ijssoufflé Grand Marnier Lapostolle
---
Le Soufflé glacé Grand Marnier Lapostolle
---
Ice Soufflé Grand Marnier Lapostolle
 
 
Koffie met Mignardises
---
Le Café et ses Mignardises
---
Coffee and Mignardises
 
 
Inbegrepen : Aperitief, aangepaste wijnen, 1 x 75cl mineraal water, koffie.( éénmaal de koffie geserveerd is, zijn eventuele bestellingen apart te betalen )
---
Inclus : Apéro, vins adaptés, 1 x eau minérale 75cl , café.( Une fois le café servi, les commandes passées ultérieurement, sont à payer séparément )
---
Included : Aperitif, adapted wines, 1 x mineral water 75 cl, coffee. ( Once coffee is served, all other drinks ordered thereafter, are to be paid separately )
 
 
- Côtes de Bergerac Demi Sec - Haut Pais 2019
- Chardonny Maison Ropiteau 2019
- Les Hauts de Tertre Margaux 2010
Mineral Water 75cl
Coffee.